chevronfacebookinstagramlinkedin minusnotification-closeplussearch-glass twitteryoutube
Vecht voor Jeugd
Volg ons

Veranderingen Vecht voor Jeugd

In september 2019 heeft de gemeente Hardenberg ervoor gekozen om te werken met het portaal samenvoorallekinderen.nl

Dit betekent dat de meeste aanvragen via dit portaal buiten onze Stichting Vecht voor Jeugd behandeld en betaald worden. Wat een mooi gegeven is. Daarom hebben wij als bestuur ons beraad welke rol wij nog kunnen bieden. Wij hebben het volgende besloten.

De Stichting Vecht voor Jeugd wil nog steeds kinderen en jongeren binnen de gemeente Hardenberg helpen die door omstandigheden in de problemen zijn gekomen.

Dit doen we met financiële en/of materiële steun. Daarnaast worden de gebieden waarop we deze ondersteuning aanbieden breder dan cultuur, educatie en/of sport. Wij willen op alle gebieden helpen waarbij de persoonlijke ontwikkeling van kind/jongeren wordt verbeterd.

De persoonlijke ontwikkeling van de jeugd is een belangrijk thema waarvoor wij ons ook willen inzetten. Nog altijd hebben veel jongeren in de gemeente Hardenberg geen of onvoldoende kans op een toekomst met perspectief. De redenen hiervoor zijn veelal zeer verschillend, maar meestal betreft het problemen waar de jongere zelf niet om heeft gevraagd, laat staan dat hij of zij er iets aan kan veranderen.

Een aanvraag voor financiëleen/of materiële ondersteuning kan worden ingediend door een mail te sturen naar [email protected]. Deze aanvraag dient door een intermediair worden gedaan. (intermediair is een tussenpersoon, denk aan IB’er, leerkracht Voedselbank, Samen Doen medewerker, etc) worden gedaan.